Svědectví o Boží moci

09.05.2012 05:42

 

Jmenuji se Vladimír Pípal. Spolu s manželkou Pavlou a dcerou Anetou žijeme ve východočeském městečku Žamberk.

Toto svědectví píšu, aby bylo oslaveno Jméno Ježíš. Není to pro oslavu člověka.

Naše dcerka Anetka ( 5 let ) měla problém s nohama. Má ploché nohy a vnitřní kotníky byly hodně stočené směrem dovnitř. Ortoped to zatím řeší vložkami do bot. Ortopedické vložky nosila, ale viditelné zlepšení nebylo, ba naopak. Jako věřící v Pána Ježíše Krista jsme se za nohy modlili.

Přes internetové stránky KS Milost jsme se dozvěděli o akci s pastorem José Davidem Taxem z Mexika. Měl se modlit za uzdravení – to byla výzva! Neváhali jsme a vyrazili do Hradce Králové, ve víře v Boží uzdravující zásah. 

Po kázání tohoto Božího muže, které probouzelo víru v lidech byla výzva na modlitbu za uzdravení. Šli jsme s Anetkou dopředu – chválili jsme a uctívali Pána a za chvíli jsme koukali jestli se něco nezměnilo s nohama. K našemu udivení – změnilo! Špatné vytočení kotníků se zlepšilo zhruba o 70%. Chvála Bohu!!!

Věříme, že Bůh svoji práci ještě dokončí až do úplného vítězství. V Božím Slově (Bibli ) si čteme, že Ten, který započal v nás dobré dílo ho také dokončí. To je i naší vírou.

Děkuji Bohu a jsem šťastný, že jsem poznal Boha, který je živý a jedná v mém životě – viz. Židům 13:8. Děkuji také organizátorům této akce, že jí udělali. Bůh je DOBRÝ!!!

 

Diskusní téma: Svědectví o Boží moci

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek